Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от куриерска фирма „Спиди“ - в рамките на 2 работни дни или по график на доставка на куриерската фирма за населено място в България

Доставката се извършва до адрес на потребителя или до офис на куриерска фирма „Спиди“ на територията на Република България.

Разходите по доставката са за сметка на Търговеца, когато поръчката на сайта е на стойност над 15 лева.

Минималната стойност на поръчка на сайта е 15 лева.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефонен номер, с цел уточняване на детайли за поръчката, потвърждаването й, или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или не актуален телефонен номер.

При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Търговецът обработва поръчките приети до 12:00ч. в рамките на същия работен ден. Всички поръчки, постъпили в системата след 12:00ч., се обработват от Търговеца в рамките на следващия работен ден. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката след доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод (ППП)

Вие може да заплатите на куриера на "Speedy" в брой или с банкова карта !

Ние ползваме услугата на лицензираната куриерска фирма "Speedy" извършваща разплащания с наложен платеж чрез пощенски паричен превод (ППП). В тази връзка към издадения от нас документ или фактура придружаващ стоката, ние не прилагаме касова бележка от ФУ. Събраните суми от куриерската фирма постъпват по банковата сметка на нашата фирма.

За извършеното плащане от клиента, куриерската фирма издава разписка за пощенски паричен превод на стойността на дължимата сума. Тази разписка е признат от закона документ, който ни освобождава от издаването на касов бон. 

Следва клиентът да приложи издадената разписка от куриерската служба към издаденият от нас документ (фактура) за да може да го осчетоводи.

Моля, при получаване на стоката ПАЗЕТЕ РАЗПИСКАТА ЗА ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД. Тя заменя касовия бон към фактурата!